welkom bij
Numachi No Dojo


Dojo etiketten:


  • Respect voor de Sensei! wanneer de sensei aan het woord is acht je stil te zijn, wanneer de sensei iets demonstreert let je goed op en wanneer je iets wil vragen doe je dit altijd op een nette en gepaste manier. 
  • Respect voor je mede sporters! Sterker en beter worden zonder dat dit ten koste gaat van een ander, dat is het doel! we leren zelfbeheersing en streven elkaar te helpen om zo met zijn alle het beste uit ons naar boven te halen. Luister naar elkaar en naar je eigen lichaam.
  • Respect voor materialen. Je zorgt ten alle tijden dat je zorgvuldig en respectvol omgaat met de spullen van de dojo, de gymzaal en dat van elkaar. 
  • Vooraf en na jouw les ben je stil! meestal zijn er andere groepen aan het trainen als je aankomt af zodra je gaat. geef andere ook de gelegenheid het beste uit de les te halen en zorg dat ze niet afgeleid raken. Tevens is dit een goed moment om jezelf voor te bereiden of om juist weer lekker tot jezelf te komen na een les.
  • Sieraden uit of afgeplakt! Sieraden zijn prachtig maar met contact sporten kan je hier achter blijven hangen met grijpen of je oorbel kan aan een pak van een ander blijven hangen en daardoor je oorlel scheuren. dus voor jezelf en andere doe je ze uit! kan dit niet? plak ze dan even af met sport tape. Is dit altijd het geval, zorg dan even zelf dat je deze tape op zak hebt. Is het uitzonderlijk dan kan je even een tape vragen bij de sensei.
  • Goed verzorgt de tatami (mat) betreden. Zorg ten alle tijden dat vinger en teen nagels goed geknipt zijn. zorg ook voor een Dogi (pak) dat goed op maat is en schoon. daarnaast ook bij lange haren even een knotje of staartje maken zodat er wel makkelijk in de revers gegrepen kan worden!
  • Witte dogi (pak). Witte Judo of Ju-jitsu pakken hebben onze voorkeur, dit is de meest traditionele keuze heb je een blauw pak mag je deze gerust aan tijdens de training maar tijden examens, wedstrijden en stages dien je een witte Dogi te dragen!
  • Publiek is welkom maar niet ten kosten van de les! iedereen is welkom de les aan de zij lijn bij te wonen! maar het volume moet laag blijven, je mag je niet zomaar met de les bemoeien (als je een opmerking of een vraag hebt, stel je deze netjes na de les). ook als jonge broertjes of zusje komen kijken en teveel lawaai maken, verzoeken we u vriendelijk om met uw kind even de zaal uit te gaan zodat de Judoka en/of Ju-jitsuka zich kunnen concentreren!

 

Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden Numachi no Dojo.docx.pdf (236.7KB)
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden Numachi no Dojo.docx.pdf (236.7KB)
E-mailen
Bellen
Info
Instagram