welkom bij
Numachi No Dojo

Leraren:


David Punt (Eigenaar, Judo leraar en Ju-jitsu leraar):

David Punt is in 2010 begonnen als stagiair bij Jujiba. Hij had al enige ervaring met diverse martial arts (kick/Thai boksen). Al snel leek hij ook aanleg te hebben voor Budo sporten en behaalden in zijn eerste jaar al groene band Judo en gele band Ju-jitsu onder leiding van Sensei Bert van Hezik en Ron Korevaar. Na zijn stage is hij er even uit geweest en vervolgens in 2013 weer terug gekomen om de draad op te pakken. David heeft vaak geassisteerd bij de lessen van Ron Korevaar en hij werd in 2022 gevraagd om officieel het stokje over te nemen als eigenaar van de club. Betreft lesgeven heeft David een MBO sportopleiding behaald bij het KW1C en heeft veel ervaring opgedaan onder Ron Korevaar. Daarnaast ook 7 jaar ervaring binnen de fitness branche als Personal Trainer en groepsles instructeur (bij Wladimirov fitness en wellness).

Momenteel is David in bezit van een erkend leraren diploma bij Seishinkai Ju-jitsu International  en is in het bezit van...

3de dan Ju-jitsu (SJJI)
2de dan Judo (CJJF)
3de kyu Kyokushin karate (NKKO)

Bert van Hezik (Hoofd leraar Ju-jitsu):

Hoi, ik ben Bert en geef de Ju-Jitsu lessen bij “Numachi No Dojo”, Judo- en Ju-Jitsu School in ’s-Hertogenbosch. Ik begon in 1975 met Ju-Jitsu en behaalde via de International Budo Federatie (IBF) mijn Leraar-Diploma en tevens 2e Dan Ju-Jitsu. Later ben ik contact gekomen met Tony van Venrooy (8e Dan, Nederlands- en Europees Kampioen Ju-Jitsu 1991) en via hem behaalde ik in 2015 mijn 3e Dan Ju-Jitsu.

In 2015 werd mijn Leraar, Tony van Venrooy door Soke sadatomo Harada (10e Dan Japan) gevraagd als President voor Seishinkai Ju-Jitsu International (SJJI). Seishin betekent “Pure Heart”, met andere woorden, “het hart op de goede plek hebben zitten”!

Via Seishinkai Ju-Jitsu International heb ik in verschillende Europese landen Stages gevolgd en ben zelfs op sommige van deze stages gevraagd om lessen te verzorgen. Hierbij stond ik met mijn 3e Dan soms samen op de mat met Internationale Grootmeesters met Dangraden veel hoger (tot soms zelfs 9e Dan) dan dat ik zelf had en kreeg ik van de aanwezige ook regelmatig complimenten over mijn manier van lesgeven.

Ook heb ik via SJJI met goed gevolg Kata Judge Certificaten gehaald voor het E-Bo-No-Kata en ook het Ne-Waza-Jitsu-No-Kata. Ook mag ik zwarte band examens afnemen tot en met 2e Dan Ju-Jitsu. Numachi No Dojo is aangesloten bij Seishinkai Ju-Jitsu International (Japan)

Bas Liebregts (Assistent leraar Judo jeugd):

Hallo Judoka’s,

mijn naam is Bas Liebregts (40 jaar) en ik assisteer jullie meester David af en toe bij de lessen als mijn dochter Lina ook moet trainen. Ikzelf heb in mijn jeugd ook jarenlang deze mooie stoere sport met veel passie beoefend en daarbij ook mijn 1e Dan zwarte band behaald.


Tijdens mijn jeugd heb ik destijds bij mijn judoclub Juba naast Judo ook Jiu jitsu getraind, les gegeven aan de kinderen en mee wedstrijden georganiseerd. En weet je wat nou leuk is? Mijn Judoclub Juba is voortgezet door jullie vorige meester Ron onder een andere naam jujiba en nu heeft meester David het onder zijn hoede. Jullie zitten dus eigenlijk allemaal op mijn oude Judo school!


Ik ben er dan dus ook van overtuigd, dat jullie ook allemaal deze mooie sport met veel passie van meester David en klein beetje van mijzelf over gaan krijgen, zodat jullie ook zelf de zwarte band gaan behalen in de toekomst! Het allerbelangrijkste daarbij is veel plezier maken en respect voor elkaar! Ik ga de meeste van jullie zien in de lessen. Tot dan!




E-mailen
Bellen
Info
Instagram